Bijzondere Ruiters kent gelukkig vele sponsoren die ons helpen bij onze activiteiten. Jaarlijks worden op de Manege Het Paardrijk speciaal voor onze bijzondere ruiters G-proeven georganiseerd. En doen de ruiters mee aan wedstrijden van andere maneges in het land. Vele sponsoren geven ons lunchpakketjes, of producten die we kunnen verkopen tijdens deze evenementen, bijv. planten, aardbeien, worstenbroodjes, etc. Heeft u een leuk product of idee neem dan gerust contact met ons op!

Al uw oud papier en kleding is welkom!
Op het terrein van manege Het Paardrijk staat een papier en een kleding container. Dit komt ten goede van de bijzondere ruiters! Neem het gerust mee als u de manege bezoekt!

Voor bedrijven
Bent u een bedrijf of instelling dan bieden wij de mogelijkheid om een reclamebord in manege Het Paardrijk plaatsen. Een reclamebord plaatsen kost € 250,- per jaar, fijn voor ons en een hele goede reclame voor jou. Er komen nl meer dan 400 bezoekers per week op de manege en ook bij foto’s van evenementen is je bord goed te zien!

Stichting Bijzondere Ruiters Brabant is een ANBI stichting. Daarmee zijn uw donaties fiscaal aftrekbaar voor de inkomsten-  en vennootschapsbelasting.

Zelf doneren
Dat kan ook, doneren hier via de website