Steun paardrijden voor mensen met een beperking. Om het paardrijden voor onze bijzondere ruiters nog meer bereikbaar te maken is er geld nodig. De ruiters betalen net zoveel baalen 1203voor de les als ieder ander. Echter de omvang van de lesgroep is een stuk kleiner en er zijn extra voorzieningen nodig. Denk hierbij aan een tillift, een trap of een klittebandzadel. Deze mensen  vragen veel aandacht en dus ook meer menskracht. 

Doe met ons mee en wordt Vriend van de Stichting Bijzondere Ruiters Brabant voor minimaal 10 euro per jaar. Maak uw gift over op rekeningnr. NL09RABO 0122.2379.35 ten name van Stichting Bijzondere Ruiters Brabant en meld je aan per E-mail.


Marlies van Baalen is een bekende top dressuuramazone en sinds 2007 ambassadeur van Bijzondere Ruiters Brabant: “Bijzondere Ruiters Brabant kan ik van harte ondersteunen! Er wordt keihard gewerkt om mensen met een beperking te laten paardrijden. Wordt ook ‘vriend’ van Bijzondere Ruiters Brabant en ondersteun dit fantastische initiatief!" 

↑ Top

Website: Zegenrijk