Bijzondere Ruiters kent gelukkig vele sponsoren die ons helpen bij onze activiteiten. Jaarlijks worden op de Manege Het Paardrijk speciaal voor onze bijzondere ruiters G-proeven georganiseerd. En doen de ruiters mee aan wedstrijden van andere maneges in het land. Vele sponsoren geven ons lunchpakketjes, of producten die we kunnen verkopen tijdens deze evenementen, bijv. planten, aardbeien, worstenbroodjes, etc. Heeft u een leuk product of idee neem dan gerust contact met ons op!

IMG 6426

 

Adverteren voor Stichting Bijzondere Ruiters Brabant

Hiervoor hebben we bedacht dat u in het Paradepaardje kunt gaan adverteren. Voor 25 euro per jaar kunt u een logo en een kleine tekst laten plaatsen (Één zinnetje). Het Paradepaardje komt ongeveer 10x uit per jaar. Heeft u iets aan te bieden éénmalig dan is een kleine advertentie ( een soort zoekertje) ook mogelijk voor € 2,50 per keer. We gaan deze zoekertjes “hoefijzertjes”noemen. Neem gerust contact met ons op voor de vele mogelijkheden om ons te ondersteunen.

 

Al uw oud papier en kleding is welkom! 

Inmiddels rijden er 6 groepen Bijzondere Ruiters bij Manege Het Paardrijk en een zevende groep staat op de wachtlijst. Help ze mee het zadel in. Uiteraard zijn wij en zij super blij met al het oud papier en kleding dat massaal door u wordt ingeleverd!

 

↑ Top

Website: Zegenrijk